top of page
Zoeken
  • Gerlind Martens

Zorgapotheek Maldegem krijgt vorm


Aan de winkelruimte op de hoek van de Stationsstraat en de Koningin Astridlaan wordt al enkele weken volop gewerkt.

We startten aan de buitenkant: de luifels van de kledingwinkel die er eerder zat, werden weggehaald. Hallo, hoge ramen en licht! Een van de ramen werd trouwens weggehaald om plaats te maken voor de nieuwe ingang met schuifdeuren.

Opmerkzame voorbijgangers konden wellicht al zien dat er binnen momenteel druk wordt getimmerd, geklust, leidingen gelegd, geplamuurd, geverfd... voor de komst van Zorgapotheek Maldegem eind juni.

Hoe de nieuwe apotheek-thuiszorgwinkel er zal uitzien? Daarover houden we jullie nog even in spanning. Ongetwijfeld zullen enkele nieuwsgierigen en passant een glimp proberen opvangen... Voor wie in de auto liever op de weg let dan zijlings te turen, lichten we hier alvast een tipje van de sluier...

Foto: binnenkant d.d. 6 april '17

512 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page