top of page
Zoeken
  • Gerlind Martens

Pakjesstress? Niet met onze cadeautips!


De deadline voor je kerstshopping nadert met rasse schreden... Nog op zoek naar het perfecte cadeau? Misschien raap je wel een ideetje onder onze kerstboom!

Voor beauty addicts

Of het nu voor je zus, dochter of schoonmoeder is: je maakt haar kerstig blij met degelijke make-up basics onder de kerstboom. Als het dan ook nog eens 100% hypo-allergene, vegan en puur minerale producten zijn, scoor je hoge punten.

Cadeautips Cent Pur Cent: cadeauset met borstels en oogschaduwpalet, Kabuki brush of complete CPC borstelset

Voor koukleumen

Schenk die ene koukleum dit jaar eens warme voeten... De eerste echte winterprik moet nog komen, en omdat een voorbereid man of vrouw er twee waard is, is een goed paar warme sokken onder de kerstboom een handig en welkom geschenk.

Sokken van Medima met angorawol. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Voor n/l uxepaardjes

Kerst en verwenproducten: een gouden combo! Om te stralen tijdens de feesten en zalig te bekomen van alle drukte nadien. Laat je verrassen door de samengestelde cadeaupakketten of combineer zelf verschillende merken/producten tot een gepersonaliseerd, op maat gemaakt geschenk!

L: Nuxe cadeaupakket of losse producten: sowieso goud onder de boom. R: Ook mannen maak je blij met een verzorgingsproduct.

Voor de gastvrouw

De gastvrouw (of -heer) legt je de hele avond in de watten, met een kleine attentie zeg je meteen op een leuke manier 'dank je wel'. Wat dacht je van een zeepje in plaats van de traditionele kerstster? Ruikt minstens even lekker! 😍

Lekker geurende zeepjes van Roger & Gallet,

leuk als kleine attentie.

Fijne feestdagen!

Team Zorgapotheek

363 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page