top of page
Zoeken
  • Gerlind Martens

Infoavond 'Mijn menopauze, mijn gezonde pauze'

Bijgewerkt op: 23 jan. 2020


De bloei van je leven

Na je 45 ben je in de bloei van je leven: je voelt je goed in je vel en geniet volop van het leven. En dan merk je een verandering in je menstruatie en je krijgt plots last van opvliegers.Tekenen die een natuurlijke verandering in je lichaam én je leven inluiden: je menopauze komt eraan.

Opvliegers, nachtelijk zweten, mood swings

Niet enkel de opvliegers, ook nachtelijk zweten, vermoeidheid en een prikkelbaar humeur doen hun intrede. Als deze symptomen lang blijven aanhouden, kunnen ze je persoonlijk- en beroepsleven behoorlijk verstoren. Is het dan al kommer en kwel, die menopauze? Weet dat je kan blijven genieten van de bloei van je leven, dankzij enkele makkelijk toepasbare tips en hulpmiddeltjes uit de apotheek, zoals medicatie (indien nodig geacht door je arts) of voedingssupplementen.

Zorgapotheek Maldegem nodigt je graag uit op dinsdag 18 september '18 voor een infoavond over de menopauze.

Gratis, maar inschrijven

De infoavond is gratis, maar we vragen wel om in te schrijven zodat we voldoende plaatsen kunnen voorzien. Dat doe je via mail (info@zorgapo.be), telefonisch (050 71 21 85) of rechtstreeks bij het team in de apotheek.

Kan je er niet bij zijn maar heb je wel vragen over de menopauze en welke oplossingen er bestaan om de bijhorende kwaaltjes te verlichten, dan helpen we je uiteraard graag verder met persoonlijk advies!

Tot de 18e!

Team Zorgapotheek

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page